Дикoff - На гости у Илияна Раева // Дикoff (18.05.2013)

Your video will begin in 20
Skip ad (5)
ultimate hustle

Thanks! Share it with your friends!

You disliked this video. Thanks for the feedback!

Added by admin
373 Views
18/05/2013

Президентът на Българската федерация по художествена гимнастика Илиана Раева даде интервю в предаването “ДикOFF” по “Нова Телевизия”.

“Разграничавам личните си отношения с един човек и професионалните ни отношения. Така се случи с Нешка Робева. Тя допусна лични нейни качества да влияят на професионалната й работа. В момента сме в страхотни отношения. Когато бях състезателка, Нешка ни виждаше като малки слончета, а за родителите си бяхме малки скелетчета. Бях 45 кг, а според Нешка бях слонче”, разкри Раева.

“Аз бях най-сексапилната спортистка. На европейското първенство през 1980 г. ме направиха Мис Европа. Там обаче ме оценяваха чужди журналисти, а не български. Повечето си важни неща в живота си съм направила, хвърляйки се в тях. Сватбата ми на 20-годишна възраст и бракът, който продължава вече 30 години, доказа, че съм била права в тази своя стъпка. Наско тичаше като породист кон, премазваше съперниците си. Той тичаше и ходеше най-красиво от всички футболисти. И сега ми харесва как върви”, допълни президентът на федерацията по художествена гимнастика.

Тя не се засегна, когато Сашо Диков заяви, че е постъпила като селянка, след като се е омъжила на 20 години. "Изобщо не се бях замислила за възрастта. Просто бях влюбена и се водих от сърцето си", отсече Раева.

“Повдига ми се от това, от което и на всички българи. Омръзна ми да гледам междуличностни борби, надцакване, анонимки, компромати. От това, че има доказани незаконни подслушвания, а няма наказани. От цената на тока. Направо ни ограбват. Народът е обезверен. Българските политици убиха държавата, те я изнасилиха,” разкри бившата гимнастичка.

Илиана заяви, че скоро предстои конгрес в НДК на нейната партия "Обединена България". "Ще застана, за да обединя хората, вярвам, че България може да се обедини във всяка сфера. Може да се обедини сред най-добрите хора, необходими на България. Да се обединим изцяло, стига с тия войни, защото ще се самоунищожим", категорична бе Илиана.
Category
World Tutorials Country A - L Bulgarian Tutorials
Tags
Interview, Bulgaria, Iliana Raeva

Post your comment

Comments

Be the first to comment