HAAR INVLECHT TUTORIAL!! | Laura Ponticorvo |

Your video will begin in 20
Skip ad (5)
easy way to earn bitcoin

Thanks! Share it with your friends!

You disliked this video. Thanks for the feedback!

Added by admin
170 Views
Daar is die dan eindelijk!!!! Na super veel aanvragen hebben we nu eindelijk een TUTORIAL opgenomen waarin ALFREDO laat zien hoe je deze gave vlecht kunt maken! Het is echt een hele mooie en unieke vlecht waarmee je meteen een toffe look creëert. We hopen dat jullie het leuk vonden en uiteindelijk er iets aan hebben gehad:) Veel succes en vooral veel plezier met het invlechten. Be different, Be You!
PS: laat je me in de comments weten of je vaker tutorials wilt zien? Want dan kan ik dat in de toekomst gaan oppakken!!! LEUK!!!!!

Liefs Laura xxxxx

Abonneren kan hier! https://goo.gl/wQuTUF

UPLOAD SCHEMA: Iedere woensdag en zondag een nieuwe video om 07:00! Maar houd het in de gaten, want er zullen ook veel extra video's verschijnen.

Wil je meer over mij weten?
* INSTAGRAM: https://www.instagram.com/lauraponticorvo/
* SNAPCHAT: lauraponticorvo
* FACEBOOK: https://www.facebook.com/laura.ponticorvo.5/
* TWITTER: https://twitter.com/LauraPonticorvo
* EMAIL: info@lauraponticorvo.nl ( zakelijk )

Bekijk ook: 'I SAID YES!!! WIJ GAAN TROUWEN': https://goo.gl/2DzVVT
Of 'FASHION SHOPLOG + GIVEAWAY': https://goo.gl/BT5zib

* OVER MIJ
Mijn naam is Laura Ponticorvo, ik ben 33 jaar oud en ik woon in Amsterdam. Na verschillende televisie programma's te hebben gedaan ben ik mijn eigen YouTube kanaal gestart om jullie een kijkje te geven in mijn leven. Ik vind het ontzettend leuk om video's te maken voor jullie met betrekking tot beauty, fashion, lifestyle & travel!

Elke woensdag en zondag staat er om 07:00 een nieuwe video voor jullie online, maar houd het in de gaten, want ik upload ook veel extra video's! In mijn vlog neem ik jullie mee in mijn drukke Amsterdamse bestaan, beauty tutorials waarbij ik jullie hopelijk met mijn tips kan helpen en inspireren, ik zal iedere keer als ik naar het buitenland vertrek jullie meenemen op reis en ik neem jullie mee in een hele bijzondere fase van mijn leven. Ik ben op 10.09.2018 GETROUWD en hiervan heb ik zoveel video's online gezet. Er komen nog meer video's aan op het gebied van trouwen. Binnenkort een leuke Q&A hierover zodat ik veel aankomende bruidjes kan helpen met mijn tips!

Ik hoop dat jullie je abonneren op mijn kanaal en jullie samen met mij mee gaan op avontuur!

Liefs,

Laura Ponticorvo
Category
World Tutorials Country A - L World Tutorials Country N - T

Post your comment

Comments

Be the first to comment